Indiai programok

Kedves Utazó!

Fedezze fel velünk a hihetetlen Indiát!

Már Magyarországról is könnyűszerrel elérhető ez a végtelen számú titkot és szépséget rejtő, százarcú ország. Egy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező helyi utazási irodával együttműködve szélesre tárjuk ön előtt India kapuit. Válasszon indiai csomagjaink közül vagy állítsa össze saját utazását.

Ajánlataink és programjaink személyre szabottak, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtsuk minden utazónak, annak érdekében, hogy az indiai tartózkodásuk kellemes, kényelmes és élvezetes legyen. Szolgáltatásaik, programjaik a legkülönbözőbb helyekre terjednek ki szerte Indiában.

India mellett Bhutánba és Srí Lankára is kínálunk programokat. Partnerirodánk munkatársai személyesen jelen vannak valamennyi országban. A velünk utazókat sofőr és idegenvezető is várja minden célállomáson, igazán egyszerűvé és gondtalanná téve India felfedezését. Tevékenységünk a turizmus minden ágára kiterjed, a hagyományos körutazások mellett a jógatáborok szervezésétől a konferenciaturizmusig számtalan szolgáltatást kínálunk önnek.

Az alábbi programvázlatok egy-egy modult képviselnek, amelyek összefűzhetőek, igény szerint alakíthatóak.

Bármely utaslétszám esetén kérhető árajánlat programjainkra.

Válasszon programcsomagjaink közül, jelölje meg az önnek megfelelő dátumot, fűzze össze az érdeklődésének megfelelő modulokat, amelyre a legkedvezőbb ajánlatot adjuk, és fedezze fel velünk a hihetetlen Indiát!

India szomszédai