Jim Corbett Nemzeti Park

Jim Corbett Nemzeti Park

Delhi – Jim Corbett Nemzeti Park – Nainital – Ranikhet – Almora – Delhi

Észak-India világhírű természetvédelmi területe káprázatos vadvilágáról és a nagy számban itt élő bengáli tigrisekről nevezetes, de leopárdok és elefántok is élnek az erődségekben. Merüljön el velünk a dzsungel titkaiban!

Javasolt program:

1. nap: Ramnagari városnézés, a Corbett Nemzeti Park Múzeuma, este hagyományos indiai teázás tábortűz mellett.

2. nap: Hajnali szafari a dzsungelben nyitott dzsipekkel, majd ellátogatunk a rendkívül látványos, folyóparti sziklán álló Garjiya Devi hindu templomhoz. Lehetőség van elefántháton bejárni a dzsungelt, vagy szakértő idegenvezetéssel ismerkedni a növény- és állatfajokkal.

3. nap: Látogatás a közel 2000 méter magasban épült Nainital hegyi városban. A festői tó partján lévő város fontosabb nevezetességei:

- A 2615 méteres Naina-csúcs

- Csillagászati Obszervatórium

- Land’s End és Tiffin Top (más néven Dorothy Seat) kilátók

- Raj Bhavan kastélya

- Szent János metodista templom

- Jim Corbett vízesés

4. nap: Ranikhet hegyi állomás meglátogatása, ahol bejárhatjuk a híres Chabatia botanikus kertet, a szentélyként is szolgáló játszóteret, a golfpályát és megtekintjük a Kalika (hindu) templomot.

5. nap: Jageshwar lenyűgöző templomvárosa és a barlangrajzairól híres Lakhudiyar. A csodálatos cédrusfákat rejtő, gyönyörű völgyekben ősi hindu templomokat láthat az utazó.

6. nap: Észak-India festői tóvidéke: a Sat Tal („hét tó”), Naukhuchiatal („kilencsarkú tó”) és a Bhimtal, a térség legnagyobb tava. Utóbbi közepén lévő szigeten egy akváriumot is találhatunk.

A meglátogatni kívánt helyek listája és sorrendje tetszés szerint módosítható. A programra egyedi árajánlatot adunk, amely függ az időponttól, a résztvevők számától, a szálláshely színvonalától és az egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól.

 

Érdekel a program/szállás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Felnőtt utasok száma:
Gyermek utasok száma:
Utazás dátuma:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!