Kerala csodái

 Kochi – Munnar – Periyar – Kumarakom – Alleppey – Cochin
10 nap – 9 éjszaka

Keralát Isten földjeként ismerik, amihez elég néhány napot itt töltenie, hogy megértse, miért. Dombok, hegyek, zöldellő teaültetvények, idilli holtágak és hívogató, aranyhomokos tengerpartok váltják egymást ebben a földi paradicsomban. A táj, az emberek és az egzotikus konyha ízei utánozhatatlan élmény nyújtanak India délnyugati sarkában.

Javasolt program:

1-2. nap: Kochi: városnézés a számos kultúrának otthont adó kikötővárosban, arab, kínai, portugál, holland, brit és természetesen indiai emlékek között. Később hajókirándulás Chocin kikötőjéből, este pedig hagyományos indiai tánc- és küzdősport-bemutató.

3. nap: Munnar, India teatermesztő régiójának szíve. Nem csak a teaültetvényeken kirándulunk, hanem a ritka fajok utolsó menedékének számító Eravikulam Nemzeti Parkban is.

4-5. nap: Periyar, kirándulás egy fűszerültetvényre, egy könnyed erdei séta vagy csónakos kirándulás a híres Periyar tavon. Másnap autós vagy gyalogos dzsungeltúra a vadvilág szentélyébe. Az elefántok és a tigrisek mellett a macskánál is nagyobb indiai királymókussal vagy egy különleges és nagyon hangos helyi majomfajjal, a fekete langurral is találkozhatunk. A kalandvágyóak éjszakai kempingezésre is a dzsungelben maradhatnak.

6-7. nap: Alleppeyben egy úszóházra szállva fedezzük fel a holtágak és mocsarak egzotikus világát. Számos kirándulásra nyílik lehetőség, akár a vízparton gyalog, akár a helyi halászokhoz csatlakozva csónakon. A keralai vízivilág kétségkívül az egyik legnagyobb élmény Indiában.

8-9. nap: Pihenés és ellazulás az Arab-tenger azúrkék vize melletti festői strandok egyikén. Luxus kényeztetés, napfény és tengerpart minden mennyiségben.

10. nap: Hazaút: transzfer Kochi nemzetközi repülőterére.

A meglátogatni kívánt helyek listája és sorrendje tetszés szerint módosítható. A programra egyedi árajánlatot adunk, amely függ az időponttól, a résztvevők számától, a szálláshely színvonalától és az egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól.

9.nap: Még egy nap az üdülőövezetben, hogy élvezze a masszázst, a napot és a tengert, éjszaka Alleppey közelében.

10.nap: Transzfer Kochi nemzetközi repülőterére.

Érdekel a program/szállás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Felnőtt utasok száma:
Gyermek utasok száma:
Utazás dátuma:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!