India érintetlen szépsége – Andaman és Nicobar-szigetek

India érintetlen szépsége – Andaman és Nicobar-szigetek

 

Az Andaman és Nicobar-szigetek félezer kisebb-nagyobb szigetből áll az Indiai-óceánban. Nem csak gyönyörű és felderítetlen, homokos strandjai várják az utazót, hanem itt találjuk egész India legjobb búvárkodó helyeit is. Igazi földi paradicsom, ezer kilométerre a szárazföldtől.

Javasolt program:

1. nap: Lélegzetelállító kirándulás a Corbyn Cove Beach-re, a szigetek legfestőibb, kókuszpálmákkal szegélyezett, finom homokos strandjára. Este egy mozgalmas fény- és hangjátékban kel életre az indiai történelem egy régi brit gyarmati börtön, a Cellular Jail falai között.

2. nap: Csónakkirándulás a brit gyarmatosítók egykori központjába, a Ross-szigetre. Később egy áttetsző fenekű csónakból csodálhatjuk meg az egzotikus, gyönyörű halakkal és más tengeri élőlényekkel díszített korallzátonyokat a Coral-sziget öblében.

3-4. nap: Havelock-sziget, ahol egész Ázsia egyik leggyönyörűbb strandja, a Radhanagar Beach vár önre. Pálmafák, napfény, luxus és kényeztetés az Indiai-óceán varázslatos partján.

5. nap: Port Blair-i városnézés: Haditengerészeti Múzeum, a szigetek ritka fajainak otthont adó mini állatkert, Ázsia egyik legrégebbi és legnagyobb fűrésztelepe Chathamban és a múzeummá alakított egykori börtön, a Cellular Jair. Este az impozáns trópusi növényekkel szegélyezett Wandoor Beach-en várhatjuk meg a lélegzetelállító naplementét.

6. nap: Hazaút, transzfer a nemzetközi repülőtérre.

A meglátogatni kívánt helyek listája és sorrendje tetszés szerint módosítható. A programra egyedi árajánlatot adunk, amely függ az időponttól, a résztvevők számától, a szálláshely színvonalától és az egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól.

 

Érdekel a program/szállás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Felnőtt utasok száma:
Gyermek utasok száma:
Utazás dátuma:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!