Bosznia-Hercegovina nyolc csodája és Horvátország gyöngyszeme, Dubrovnik

Bosznia-Hercegovina nyolc csodája és Horvátország gyöngyszeme, Dubrovnik
4 nap

 

1. nap: Pécs - Horvátország - BOSZNIA-HERCEGOVINA: Szarajevo /mecsetek, dzsámik, katolikus székesegyház; Latin-híd, amely Ferenc Ferdinánd trónörökös elleni merénylet helyszíne; séta a keleti bazárban. Sörözés a szarajevói sörgyár sörözőjében/. - Jablanica /a Neretvai-csata helyszíne és emlékhelye múzeummal/.


 

2. nap: HORVÁTORSZÁG: Dubrovnik, "az Adria gyöngyszeme", az UNESCO Világörökség része. /2 km-es séta a városfalakon, Ferences kolostor és templom, Rektori Palota, Dominikánus kolostor és templom, Minčeta bástya/ - Peljesac-félsziget: Ston /rövid séta a hangulatos kis városban, amely egyik kiindulópontja a kb.3500 méter hosszú, a félszigetet lezáró védőfalnak/. - Hajókirándulás az Adrián.

3. nap: BOSZNIA-HERCEGOVINA: Pocitelj /rövid megálló Mátyás király által is építtetett vár tövénél, ill. séta a várhoz/. - Zarándoklat Medjugorjeba, a Mária jelenés helyszínére. - Kravica-vízesés /a Trebizat folyón mésztufagátak által létrejött 120 méter széles vízesés - HORVÁTORSZÁG: Neretva-delta /Csónakkirándulás kis bárkákkal a delta csatornáin, a mandarinligetek között. Az út végén, a hegy lábánál élő zene és helyi specialitásokból álló bősége lakoma várja a csapatot./

4. nap: BOSZNIA-HERCEGOVINA:- Blagaj /séta a Buna-forráshoz és a forrásnál lévő sziklafalhoz építetett derviskolostorhoz/ - Mostar /városnézés, a Csontváry által is megfestett régi-új híd, bazár, muzulmán emlékek, szabadprogram/ - Jajce /rövid séta a Csontváry által is megfestett híres vízeséshez és a városba/. - Horvátország - PécsSzállás: horvát tengerparti 4 fős apartmanokban, 2 fő /szoba elhelyezéssel
Étkezés: 3 reggeli, 2 vacsora
Utazás: autóbusszal, 2 sofőrrel
 

Ár: kérje árajánlatomat, amely tartalmazza az utazást, szállást, a felsorolt étkezéseket, szervezési költségeket és a csoportvezetést.


Az idegenforgalmi adó (1 EUR/fő/éj, 12 és 18 év között 0,5 EUR/fő/éj) a helyszínen fizetendő.

Az ár nem tartalmazza a belépőjegyek árát, az idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást

Az utasbiztosítás (baleset-, betegség- és poggyászbiztosítását) irodánkban megköthető, akár csoportos kedvezménnyel is!

A programajánlat min. 20 fős zárt csoportok részére. Érdekel az utazás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Utasok száma (min. 20 fő):
E-mail címe:
Mikor szeretne utazni?
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!