Barangolás Svájcban

Barangolás Svájcban
(9 nap)


1. nap: : Pécs - Ausztria: Taxenbach (séta a vad, de kiépített Kitzklochklamm szurdokvölgyben)
 

2. nap: Svájc: St. Moritz (városnézés az elegáns hegyvidéki üdülőhelyen) - Utazás a Julier-hágón keresztül, rövid megállóval a hágón. - Via Mala-szurdokvölgy - Lichtenstein: Vadúz (séta a hercegi palotához és a belvárosban)

3. nap: Stein am Rein (a Grimm mesékbe illő városka festett házakkal) - Schaffhausen (Európa legnagyobb vízesése, a Rheinfall) - Zürich (óváros, Grossmünster, Fraumünster, séta a Zürichi-tó partján)

 

4. nap: Jungfrau-régió: Fogaskerekűvel a Schynige Platte-ra (rövid gyalogtúra az erdőhatár felett gyönyörű panorámával, a Berni-Alpok csúcsrégiójának látványával)- Trümmelbach ötlépcsős, csavart vízesés szurdoka - Séta az Aare szurdokvölgyén keresztül.

 

5. nap: Aletsch-gleccser: felvonóval 2650 m magason található Bettmerhornra . Az Aletsch- gleccser az Alpok első világöröksége.- Rhone-gleccser (séta a gleccserben, a jégbe vájt folyosón)

 


6. nap: Luzern (Európa legnagyobb közlekedési múzeuma, Gleccserkert a tükörlabirintussal, Európa legrégibb fahídja, Vierwaldstatti-tó) - Bern (Medve- árok az élő címerállatokkal, XVI. sz.-i polgárházak a híres árkádsorokkal, díszkutakkal)

7. nap: Zermatt - Matterhorn: fogaskerekűvel a Gornergratra - 3000 m magasságba -, ahonnan gyönyörű rálátás nyílik a Gorner-gleccserre és a Matterhorna.

8. nap: Kirándulás a Verzasca- völgyében Lavertezzo városáig, ahol egy középkori híd ível át a folyó által kimosott szikla felett - Lugano (siklóval a Monte Bre-hegyre, Pazar panoráma a Luganoi-tóra, illetve a Tessini-Alpokra) - Caslano (látogatás az Alprose csokoládégyárban, ingyenes kóstolással, kedvezményes vásárlási lehetőséggel)

9. nap: Olaszország: Sirmione, a Garda-tóba benyúló félszigeten lévő bájos kisvároska. (Motorcsónak túra a félsziget körül Catullus grottáinak (római fürdők) látványával, séta az óvárosban, illetve a félszigeten.) - Hazautazás Pécsre


Utazás: légkondicionált luxusbusszal 2 sofőrrel

Szállás és ellátás: ** és *** szállodában, többségében 2 ágyas elhelyezéssel félpanzióval
 

Várható ár: kérje árajánlatomat, amely tartalmazza az utazást, szállást és a félpanziót, csoportvezetést, szervezési költséget.
 

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, az idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!
 

Az utasbiztosítás (baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás) irodánkban megköthető, akár csoportos kedvezménnyel is.
 

Kapcsolódó linkek:

Schaffhausen - Reinfall
Trümmelbach vízesés
Via Mala szurdokvölgy
Schynige Platte
Rhone-gleccser
Aletsch-gleccser
Aare szurdokvölgye
Közlekedési Múzeum - Luzern
Gleccserkert - Luzern
Monte-Bre hegy
 

A programajánlat min. 20 fős zárt csoportok részére. Érdekel az utazás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Utasok száma (min. 20 fő):
E-mail címe:
Mikor szeretne utazni?
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!