Szingapúr – Thaiföld – Malajzia– Vietnám

Csoportos hajóút óceánjáróval a Maláj-félsziget körül
magyar nyelvű csoportvezetéssel az utazás teljes időtartama alatt,

magyar nyelvű idegenvezetéssel Szingapúrban,

 Szingapúr – Thaiföld – Malajzia– Vietnám

Szörfdeszka tetejű hotel, thai masszázs,
„Jó reggelt Vietnam”, Sandokan szelleme, …

… és egy életre szóló élmény a Spectrum of the Seas fedélzetén

2024. február 16. – március 02.

1. nap: 2.00-kor indulás Pécsről, gyülekező 1.45-től a Decatlon parkolóban, majd Budapestről Campona 4.15, Páty, Sasfésuek MOL bemzinkút 5.00 Schwechatba repülőtérre. Repülőnk 11.00-kor indul, majd 19.20-kor érkezik Abu Dhabiba, 22.15-kor folytatjuk repülő utunkat.

2. nap: 9.35-kor érkezünk Szingapúrba, világ egyik legvirágzóbb városállamába. Transzfer a Royal Caribbean Spectrum of the Seas nevű hajójához. Fedélzetére szállunk, elfoglaljuk a kabinunkat. Javasolt fakultatív program: Utazás a kikötőtől világ talán legtisztább metróvonalán a városba, hogy felfedezzük a Marina Bay környékét a Downtown-tól a Merlion, Szingapúr jelképének érintésével a Marina Bay Sands Hotelig. Este megnézzük a zenés fényjátékot Gardens by the Bay parkban, majd a lézer showt az öböl partján.

 

3. nap: Délelőtt még Szingapúr, mely idő alatt sétálunk a Gardens by the Bay területén a mesterséges fákkal beépített trópusi parkban és az ott lévő üvegházakban. Hajónk 13:00-kor indul ki a kikötőből, melynek fedélzetéről megcsodálhatjuk a város üzleti negyedét, Marina Bay Sands Hotelt, az óriáskereket és a Gardens by the Bay területét, majd délután kihasználhatjuk a hajó fedélzetén a trópusi napfényt.

 

4. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol felfedezhetjük és kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

5. nap: nap: Hajónk reggel 7:00-kor Vietnamba, Nha Trangba ékezik. Javasolt fakultatív program: 09:00-kor indulás busszal Cau Da Port-ból, a kikötő külső részétről. Nha Trang városnézés első megállója a Po Nagar Torony komplexum, a csám nép építészeti remeke. A 7-12. század között épült hindu épületegyüttes a mai napig vallási jelentőséggel bír. Következik a Hon Chong hegyfok, a Dél-kínai-tenger apró, sziklás félszigete, ahonnan csodás kilátás nyílik az öbölre. Ezután a Long Son Pagoda, buddhista szentély, Nha Trang legrégibb temploma. A hely már messziről látható az 1965-ben épített fehér óriás Buddha szobor miatt, ami a Guinness Rekordok Könyvében szerepel, mint a világ legnagyobb Buddha szobra. 12:00-kor ebéd egy helyi étteremben. Ebéd után Dam piac (Cho Dam), Nha Trang központi piaca, ahol hagyományos helyi termékeket lehet megtekinteni, vásárolni. 15:00-kor transzfer vissza Cau Da Port-hoz, érkezés 16:00-kor. A hajó este 17:00-kor indul.

6. nap: Ma reggel hajónk 7:00-kor köt ki Phu Myban. Javasolt fakultatív program: Egész napos kirándulás Vietnam fővárosába, Ho Chi Minh városába, az egykori Saigonba. 08:00-kor indulás Phu My Port-tól, s transzfer Saigonba (Ho Si Minh City). A városnézés első látnivalója a Függetlenségi Palota, mely Újraegyesítési Palotaként is ismert. Ezután a francia gyarmati idők építményeit lehet megnézni: Notre Dame-székesegyház (kívülről, mert felújítás alatt van) és a Központi Posta Épület. Ebéd egy helyi étteremben. 13:30-kor folytatódik a túra a Háborús Maradványok Múzeumában. A múzeumban régi háborús relikviák láthatók, mint például amerikai tankok és helikopterek, amelyeket azután hagytak magukra, hogy az amerikai hadsereg a vietnami háború végén elhagyta az országot. Ezt követően látogatás a Cho Lon piacra, amely Vietnam legnagyobb kínai negyede, ahol a friss termékektől, a tenger gyümölcseitől a szövetekig és a lakkárukig minden megtalálható. 16:00-kor transzfer vissza Phu My Port-hoz, érkezés 18:00 körül. A hajó 19:00-kor hagyja el a kikötőt.

7. nap: Pihenésként újra egész napunkat a hajón töltjük, ahol felfedezhetjük és kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

 

8. nap: Reggel 7.00-kor érkezünk Thaiföld fővárosának, Bangkoknak a közelében lévő Leam Chababng kikötőjébe. Javasolt fakultatív program: 8:00-kor indulás Bangkokba, először a királyi palotába, melyben a Smaragd Buddha is látható, majd Wat Pho-ba, a város egyik legrégebbi templomába, ami a híres 45 méter hosszú fekvő Buddha otthona és itt működik a hagyományos thai masszázs iskolája. Ebéd, azután séta Bangkok nyüzsgő kínai negyedbe, ill. a közvetlen közelébe lévő Wat Traimithez, mely Arany-templomaként is ismert a benne lévő Arany Buddha szobra miatt. Kora este érkezés a vízparti Asiatique bevásárlónegyedbe, ahol Calypso Cabaret megnyitása óta kihagyhatatlan látnivaló. A Calypso étteremben 18:30-től vacsorázunk autentikus thai ételeket, majd belekóstolunk a 20:15-től kezdődő showműsorba, melyben transznemű művészek, színészek és színésznők lépnek fel. 21:00-kor indulunk vissza a kikötőbe.

9. nap: Délelőtt fakultatív program: Reggel 8:00 órakor indulás Pattayába, strandolási lehetőség, a híres üdülő város partjánál. 11.30-kor indulás vissza a kikötőbe. 13:00-kor indul tovább, s így délután kipihenhetjük bangkoki éjszakázásunk fáradalmait a hajó fedélzetén a trópusi nap alatt.

10. nap: További pihenésként újra egész napunkat a hajón töltjük, ahol felfedezhetjük és kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

11. nap: Reggel 7.00-kor érünk vissza Szingapúrba. Javasolt fakultatív program: Egész napos városnézés, mely során metróval közlekedünk, s mely során érintjük a kínai városrészt, a Buddha Foga templomot (Buddha Tooth Relic Temple), a Sri Mariamman hindu templomot, majd rövid szabadprogram, vásárlási lehetőség a Chinatown bevásárló utcáján. Felmegyünk egy toronyház kilátójába, hogy gyönyörködjünk a város panorámájába, majd az arab negyedben sétálunk, és a Marina Bay Sands Hotel tetejéről is lenézünk az öbölre. Hajónk 16:00-kor indul ki a kikötőből.

 

12. nap: Hajónk délután 14.30-kor érkezik Malajziába, Penang-szigetéhez, George Townba. Javasolt fakultatív program: Látogatás a Kek Lok Si templomba, mely egyik legnagyobb és legszebb templomkomplexum Délkelet-Ázsiában. A nap hátralévő részét a belvárosban töltjük, ahol vásárolhatunk, sétálunk a kikötő irányába, megnézzük az útba eső nevezetességeket, nézelődhetünk a kínai és indiai városrészben. Este 21.00-kor folytatjuk utunkat újra Thaiföld irányába.

13. nap: Hajónk reggel 8:00-kor Thaiföldre, Phuket-szigetéhez, Patong Beachre ékezik. Javasolt fakultatív program: Délelőtt séta a piacra, ahol megkóstoljuk a helyben érett trópusi gyümölcsök sokaságát, aztán a nap további részén strandolunk a Kata Beachen, s szabadprogram a Phuket tengerparti bazár sokaságában. Vagy hajókirándulás a Phi Phi szigetre. Hajónk este 20:00-kor indul az öbölből.

14. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol felfedezhetjük és kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

15. nap: Ma reggel 7.00-kor visszaérkezünk Szingapúrba, ahol végleg elhagyjuk hajónkat. Csomagjainkat buszba tesszük, mely egész nap visz bennünket. A nap folyamán magyar idegenvezetéssel megnézzük a Botanikus kertet, ahol megismerkedhetünk a trópusi növényzettel és sétálhatunk a gyönyörű orchideák között. Megállunk az indiai városrészben, ebédelési lehetőség a kínai városrészben.Délután transzfer a repülőtérre, s 19.15-kor indulunk Abu Dhabiba, ahova 23.10-kor érkezünl. majd 03.10-kor folytatjuk utunkat haza.

 

16. nap: 06.15-kor érkezünk Bécsbe a reptérre, majd autóbusszal Budapestre (Annahegyi pihenő), illetve Pécsre (Decatlon parkoló).

Az első és az utolsó napi szingapúri program a repülő érkezésétől és indulásától függően változhat.

Ár:        

1.429.200 Ft/fő-től, 2 fő/belső kabin elhelyezés esetén,
1.528.200 Ft/fő-től, 2 fő/ablakos kabin elhelyezés esetén,
1.667.200 Ft/fő-től, 2 fő/erkélyes kabin elhelyezés esetén.

Az ár turistaosztályú repülőjegyet tartalmaz. Magasabb kategóriájú repülőjegy vásárlására is lehetőség van, amelynek az árát külön lekérésre tudjuk megmondani.

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet
 • a magyarországi transzfert a fenti útvonalon
 • a szingapúri transzfert az érkezés napján
 • a teljes napi programot az utolsó szingapúri napon transzferrel együtt
 • elhelyezést a hajón kiválasztott kabinkategóriában
 • a kikötői illetékek
 • a hajón teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben víz a hajó büfééttermeinek nyitva tartási idején belül).
 • a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használata
 • részvételt a közös rendezvényeken és szórakoztató programokon
 • csomaghordást ki-és beszálláskor
 • magyar nyelvű asszisztenciát az út teljes ideje alatt
 • magyar nyelvű idegenvezetést 3 nap Szingapúrban

A részvételi díj nem tartalmazza

 • kötelező borravalót kb.18 USD/nap
 • Vízumot Vietnámba 50 USD, melyet elkészítünk mindenkinek
 • az italfogyasztás egy részét (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok)
 • a parti kirándulásokat Thaiföldön, Malajziában és Vietnamban (a kirándulások a helyszínen fizethetők be)
 • a belépőjegyeket és a metrójegyek árát Szingapúrban
 • egyéb személyes kiadásokat pl.: Internet, SPA, wellness szolgáltatások, fodrász stb.
 • orvosi ellátást
 • utas/storno biztosítást (irodánkban megköthető)

     Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell COVID-19-re is érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

Sprectum of the Sea
Gyártási év: 2019
Utasok száma: 4.250
Személyzet: 1.550
Utasok/személyzet aránya: standard 3:1
               
Sebesség (csomó): 22 Max. kabin kapacitás: 5 Emeletek: 16
Kabinok száma a fedélzeten: 2.135 Belső kabinok: 618 Kabin ablakkal:  
Kabin erkéllyel:   Hossz (m): 348 Szélesség (m): 49
Tömeg (tonna): 168.000 Bárok: 9 Éttermek: 18
Jacuzzik:   Medencék:   Fedett medence: 1
Külső medencék:   Lift: 17    
           
Színház: igen Spa: igen Esküvő a fedélzeten: nem
Mosoda: igen Galéria: igen Kaszinó: igen
Mozi: igen Üzletek: igen Könyvtár: igen
Diszkó: igen Játszószoba: igen Internet: igen
           
Jogging: igen Fittness: igen Kosárlabda pálya: igen
Teniszpálya: nem Minigolf: nem Golf szimulátor: nem
           
Club gyerekek részére: igen Cub tinik érszére: igen Gyerekprogram: igen
Gyerek programok: igen   Gyerek medence: igen    
Felszállási helyek: Pécs,Budapest

Jelentkezem az utazásra!

Út megnevezése:
Felszállási hely:
Létszám:
Az Ön neve:
  
Első utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Sztornó biztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Második utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Sztornó biztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Harmadik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Sztornó biztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Negyedik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Sztornó biztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Ötödik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Sztornó biztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Fizetés módja:
  
Számlázási cím:
Egyéb kérés, kérdés:


Jelentkezése csak az előleg beérkezésével, befizetésével kerül rögzítésre!

  Elolvastam az Utazási feltételek és részletes adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!