Pécsi Sörfőzde gyárlátogatás

Gyárlátogatás a Pécsi Sörfőzdébe kóstolással,
majd az óváros történelmi hangulatának megízlelése

1 nap alatt

Indulás reggel az indulási várostól függően – Pécs: 10.00-tól gyárlátogatás a Pécsi Sörfőzdében, ahol kb. 2 és fél órában megismerhetjük az 1848-ban alapított gyár történetét, a sörkészítés folyamatát, megnézhetjük a különböző részlegeket, a főzőháztól az erjesztő tornyokig. A gyárlátogatás sörkóstolóval zárul, ahol a fogyasztásnak csak idő szab határt. – A sörfőzde látogatása után lehetőség van a sörgyár mintaboltjában kedvezményes vásárlásra. – Ebéd a város főterén, a Széchenyi téren lévő Pécsi Szalon Sörözőben. – 14 órától idegenvezetővel séta a belvárosban, mely során érintjük a város leghíresebb történelmi, művészettörténeti emlékeit, helyszíneit, épületeit, szobrait, mint a Dzsámi, a Pécsi Nemzeti Színház, a várfal maradványai, a Zsolnai-szobor, Jakováli Hasszán-dzsámi és minaret, Barbakán, a Pécsi Bazilika. – Igény esetén az UNESCO Világörökségi helyszíneinek, az ókeresztény sírkamráknak megtekintésére is van lehetőség. – Rövid szabadprogram a belvárosban, majd indulás haza.

Étkezés: ebéd (bajor sült kolbászok mustárral, kenyérrel és egy korsó sörrel)
Utazás: autóbusszal

Ár: 19.900 Ft/fő (35 fős csoport esetén), mely tartalmazza az utazást, a belépőjegyeket a Pécsi Sörfőzdébe és a Pécsi Bazilikába, az ebédet és az idegenvezetést.

Az ár érvényes Zala megye, Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye, Fejér megye, Pest megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye és Budapest területére.

Az ár irányár 35 fő esetére a felsorolt megyékre. Eltérő létszám vagy más megyéből érkezők esetén szívesen átszámoljuk a program árát.

Az ár nem tartalmazza a Világörökségi helyszínek belépőjegyét, melyet külön kérésre szervezünk csak le!

SZÉP kártyát elfogadunk 2021 december 31-ig!

   

A programajánlat min. 20 fős zárt csoportok részére. Érdekel az utazás, kérem keressenek!

Az Ön neve:
Utasok száma (min. 20 fő):
E-mail címe:
Mikor szeretne utazni?
Telefonszáma:
Egyéb kérés, információ
  Elolvastam az Utazási feltételek és részletes adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!