Moszkva – Szentpétervár

Új porgrammal!

Moszkva – Szentpétervár
2019. augusztus 5-11.

1. nap: Budapest – indulás repülővel az orosz fővárosba. – Moszkva:  transzfer autóbusszal a hotelba, majd vacsora a szállodában. Vacsora után rövid esti séta a kivilágított Vörös téren.

   

2. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés a Vörös tér és a Krelm, ill. környékük nevezetességeivel: Feltámadás kapu, Kazányi-székesegyház, Manézs tér, Lenin Mauzóleum, Sándor kert, örökláng az Ismeretlen katona sírjánál, Kreml a templomtér épületeivel, Cereteli bronz meseszobrai az Ohotnij Rjadon, Vaszilij Blazsennij Székesegyház, GUM, Színház tér, Nagy Színház, a Kis Színház. Vacsora a szállodában.

3. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Puskin Szépművészeti Múzeum megtekintésére, amely csak külföldi művészek alkotásait állítja ki, köztük Matisse, Renoir, Van Gogh, Rembrandt, Picasso és Cézanne festményeit. Megváltó-székesegyház, majd séta a Régi Arbaton, amely valaha a kézművesek negyede volt, s ma sétáló zóna, utcai kávézókkal, régiség és szuvenír boltokkal. Délután metrózás, amely során felkeressük a legszebb moszkvai metróállomásokat, közben a város két különböző részén lévő helyszínre is eljutunk, az Űrhajózási Múzeumba és a modern üzleti negyedbe, a Moscow City-be. Vacsora a szállodában.

     

4. nap: Moszkva: Reggeli a szállodában, majd  transzfer az Oktyabrskij pályaudvarra, indulás gyorsvonattal Szentpétervárra. Délután transzfer autóbusszal Izsák-székesegyházhoz, majd a Téli palotához, ill. a vele egybeépült Ermitázshoz, amely a világ egyik legnagyobb képzőművészeti gyűjteménye. Este transzfer autóbusszal a hotelba, majd vacsora a szállodában.

     

5. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos kirándulás Szentpétervár környékén: Puskin, amely Carszkoje Szelo néven 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt, Katalin cárnő óta pedig a cárok kedvelt nyári rezidenciája: Katalin-palota, majd séta a parkban a Sándor-palota érintésével. Petrodvorec, ahol az egyik legismertebb cári kastély, az „orosz Versailles” néven emlegetett pompázatos cári nyaraló együttes I. Péter nevét viseli: Nagy Palota, a több szintből álló park, szökőkutakkal, vízesésekkel, szobrokkal és pavilonokkal. Vacsora a szállodában.

 
 

6. nap: Szentpétervár: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Auróra cirkáló, Péter-Pál erőd, Péter-Pál Székesegyház, sétahajózás a Néván. Délután séta a Nyári kertben, amely a város legrégebbi és legszebb parkja, majd a Véren Megváltó Székesegyház, majd szabadprogram a Nyevszkij sugárúton. Vacsora a szállodában. Fakultatív program: éjszaka a hídfelnyitás megtekintése.

   

7. nap: Szentpétervár: reggeli a szállodában, majd szabadprogram a repülőgép indulásáig. Utazás repülővel Budapestre.

Utazás: autóbusszal, repülővel, vonattal, ill. helyi közlekedéssel
Étkezés: félpanzió
Szállás: 3*-os hotelben, 2 ágyas szobákban

Ár: 333.000 Ft/fő 2 fő/szoba elhelyezéssel, amely tartalmazza:

- a repülőjegyet
- a külföldi transzfereket
- a vonatjegyet Moszkva és Szentpétervár között
- a szállásokat
- a felsorolt étkezéseket
- a vízumot
- a magyar nyelvű csoportvezetést az utazás teljes ideje alatt
- az idegenforgalmi adót
- az 5. nap programjának belépőit

Az ár nem tartalmazza:

- transzfert a budapesti repülőtérre
- belépődíjakat a Kremlbe, Vaszilij Blazsennij Székesegyházba, a Puskin Múzeumba, Űrhajózási Múzeumba, Péter-Pál Székesegyházba és a Izsák-székesegyházba, a Téli palotába, ill. a vele egybeépült Ermitázsba sétahajózást a Néván, Véren Megváltó Székesegyházba (2018-ban kb.: 3500 rubel + 8.000 Ft)
- a helyi tömegközlekedés díját (2018-ban kb.: 700 rubel)
- az utasbiztosítást
- strono biztosítást

Fizetési ütemezés: jelentkezéskor: 120.000 Ft/fő, 2019. május 1-ig a maradék összeg.

2019. május 1-ig kérjük jelezni, hogy a Kremlbe  és az Ermitázsba szeretnének-e bejönni, melynek díja: 8.000 Ft/fő! Díját az végösszeg befizetésével kérjük rendezni.

A repülőjegy foglalása miatt nem áll módunkban visszatéríteni az arra eső összeget, de útlemondási biztosítás köthető az előre nem látható események miatt.

Az országba való belépéshez útlevélre van szükség!

Vízumhoz szükséges:

  • 1 db mostanában készült FEHÉR hátterű, színes igazolványkép, 3,5 x 4,5 cm-es szembe nézetű, sötétített szemüveg és fejfedő nélküli. Otthon kinyomtatott vagy fotóautomatában készített fényképeket a konzulátus nem fogad el, csakis hivatalos fényképész által készítetteket.
  • érvényes útlevél leadása a vízum bepecsételéséhez, melyben egymással szemben legalább két üres oldal található, és az útlevél érvényességének min. 6 hónappal meg kell haladnia a vízum lejártának idejét
  • betegség-, baleset biztosítás a kint tartózkodás teljes idejére (banki biztosítás esetén igazolás szükséges, annak formátumáról érdeklődjön az irodánkban)
Felszállási helyek:

Jelentkezem az utazásra!

Út megnevezése:
Felszállási hely:
Létszám:
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Első utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Második utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Harmadik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Negyedik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Ötödik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Fizetés módja:
  
Számlázási cím:
Egyéb kérés, kérdés:


Jelentkezése csak az előleg beérkezésével, befizetésével kerül rögzítésre!

  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!