Kína
Peking – Shanghai – Hong Kong és a karsztvidék
2018. október 4-14.

1 nap: Budapestről indulás menetrendszerinti repülővel, átszállással Dubaiban.

2. nap: Érkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a hotelba majd szabadprogram. – Szállás Pekingben; ellátás: vacsora.

3. nap: Peking: séta a Tiananmen téren, amely a világ legnagyobb tere. Itt megnézzük a Nemzeti Színházat, látogatás teszünk a Tiltott Városban (UNESCO Világörökség része), amely a császári dinasztiák lakóhelye volt, majd az Ég Templomába. – Kung fu schow Szállás Pekingben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

4. nap: Utazás a Pekingtől 80 km-re, gyönyörű környezetben elhelyezkedő Kínai Nagy Fal egyik szakaszához, majd látogatás a pompás Nyári Palotába, és az egykori királyi kertjébe, amely a legnagyobb és legszebb kínai császári kert. – Szállás Pekingben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

5. nap: Peking: Reggel transzfer a vasútállomásra, majd utazás szuper expressz vonattal Shanghaiba. Zhujiajiao kirándulás: az 1700 évvel ezelőtt épült Vízi városba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba. A Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ tárul elénk. Az apró utcák, hidak és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. A víztükör fölé hajoló fűzfák, régi házak mellett elhaladva megtapasztalhatjuk az időtlen nyugalom békéjét. Majd transzfer a hotelba majd esti szabadprogram. – Szállás Shanghaiban; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

6. nap: Shanghai: belvárosi séta a régi és modern Sanghaj látványával. Látogatás a csodálatos Yu Gardenben, és az ott lévő piacon, majd a Nanjing Road-don. Madártávlatból tekinthetünk le a városra a Shanghai a Jinmao torony kilátójából. Esti hajózás a Huangpu-folyón, ahonnan rátekinthetünk a modern kivilágított Shanghaira. – Szállás Shanghaiban; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

7. nap: Egész napos utazás szuper expressz vonattal Guilinbe, Kína közepébe. Érkezés után transzfer a hotelba majd szabadprogram. – Szállás Guilinben; ellátás: reggeli.

8. nap: Guilinből rövid utazás Yangshuoba, ahonnan Li-folyón teszünk egy hajókirándulást a gyönyörű karsztvidéken, majd séta és rövid szabadprogram a város piacán. A program végén utazás vissza szállodába. – Szállás Guilinben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

9. nap: Guilin: kirándulás az Elefánt-hegyhez, amely a város egyik jelképe, majd a környék legfigyelemreméltóbb barlangjába, a Nádfuvola-barlangba. – Transzfer a pályaudvarra, majd utazás szuper expressz vonattal, egyszeri átszállással Hong Kong-ba. – Szállás Hong Kongban; ellátás: reggeli, ebéd.

10. nap: Hong Kong: egész napos szabadprogram fakultatív programlehetőségekkel: Golden Bauhina tér, a városjelképével, az egész évben virágzó bauhinia fa virágának szobrával. Utazás a 120 éve működő Peak Tram kábelvasúttal Viktória csúcsig, ahonnan a Sky teraszról csodálatos a 360 fokos panoráma Hong Kong-ra. Stanley Village, ami a sziget déli oldalán egy kis öbölben fekszik, s mára az egyik leghíresebb utcai piacnak, a Stanley marketnek ad helyet. Transzfer a repülőtérre. – Ellátás: reggeli.

11. nap: Indulás Hong Kongból menetrendszerinti járattal, átszállással Dubaiban. Érkezés Budapestre.

Utazás: menetrendszerinti repülővel, autóbuszokkal és szuper expressz vonatokkal
Szállás: 7 éjszaka 4*-os hotelben, 1 éjszaka 3*-os hotelben Hong Kongban, 2 fő/szoba elhelyezéssel
Étkezés: 8 reggeli, 6 ebéd, 5 vacsora

Ár: 440.000 Ft/fő, legalább 12 utas esetén, amely tartalmazza:

- a program szerinti belépődíjakat Hong Kong kivételével,
- angol nyelvű helyi idegenvezetőt a nevezetességekhez, (magyar nyelvű aszisztenciával)
- magyar nyelvű csoportvezetőt,
- légkondicionált autóbuszt tapasztalt sofőrökkel a repülőtéri és a pályaudvari transzferekhez, valamint a hotelek és a látványosságok között,
- a felsorolt étkezéseket tipikus kínai ételekkel,
- másodosztályú vonatjegyet Peking - Shanghai, Shanghai - Guilin, Guilin - Guangzhou, és első osztályú vonatjegyet Guangzhou - Hong Kong között.

Az ár nem tartalmazza:

- repülőjegyeket,
- a programok és helyi közlekedés díját Hong Kong-ban
- személyes költéseket,
- kötelező borravalókat sofőröknek, idegenvezetőknek - 20 jüan/nap
- a vízum díjat
- kabinos felvonó díját a Kínai Nagy Falra,
- programban nem feltüntetett étkezéseket,
- italokat,
- utasbiztosítást

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Fontos: Az utazáshoz útlevél és vízum szükséges! Az útlevélnek a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Fontos! Kínában nem tudunk fizetni bankkártyával, ezért kérnünk mindenkit, hogy készpénzt hozzon magával!

Felszállási helyek:

Jelentkezem az utazásra!

Út megnevezése:
Felszállási hely:
Létszám:
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Első utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Második utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Harmadik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Negyedik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Ötödik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Fizetés módja:
  
Számlázási cím:
Egyéb kérés, kérdés:


Jelentkezése csak az előleg beérkezésével, befizetésével kerül rögzítésre!

  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!