Kína
Peking – Shanghai – Hong Kong és a karsztvidék
2017. október 6-16.

 

1 nap:  Budapestről indulás 16:00-kor menetrendszerinti repülővel, átszállással Dubaiban.

2. nap: Érkezés Kína fővárosába, Pekingbe 15:25-kor. transzfer a hotelba majd szabadprogram. – Szállás Pekingben.ellátás: vacsora

3. nap: Peking: séta a Tiananmen téren, amely a világ legnagyobb tere. Itt megnézzük a Nemzeti Színházat, látogatás teszünk a Tiltott Városban (UNESCO Világörökség része), amely a császári dinasztiák lakóhelye volt, majd az Ég Templomába. – Szállás Pekingben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

4. nap: Utazás a Pekingtől 80 km-re, gyönyörű környezetben elhelyezkedő Kínai Nagy Fal egyik szakaszához, majd a Ming császári dinasztia sírjaihoz. Visszatérőben Pekingbe megállunk az olimpiai falunál, ahol megnézhetjük kívülről a "Madárfészek" stadiont, és a "Vízkockát", ami a Pekingi Nemzeti Vízi Sportközpont. – Szállás Pekingben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

5. nap: Peking: látogatás a pompás Nyári Palota, és az egykori királyi kertbe, amely a legnagyobb és legszebb kínai császári kert. Délután transzfer a vasútállomásra, majd utazás szuper expressz vonattal Shanghaiba. transzfer a hotelba majd esti szabadprogram. – Szállás Shanghaiban; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

6. nap: Shanghai: séta a csodálatos Yu Gardenben, és az ott lévő piacon, majd a Nanjing Road-don a Huangpu-folyóig, amelyen egy hajózás keretében rátekinthetünk a modern Shanghaira. A program végén madártávlatból tekinthetünk le a városra a Shanghai a Jinmao torony kilátójából. – Szállás Shanghaiban; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

7. nap: Egész napos utazás szuper expressz vonattal Guilinbe, Kína közepébe. Érkezés után transzfer a hotelba majd szabadprogram. – Szállás Guilinben; ellátás: reggeli.

8. nap: Guilinből rövid utazás Yangshuoba, ahonnan Li-folyón teszünk egy hajókirándulást a gyönyörű karsztvidéken, majd séta és rövid szabadprogram a város piacán. A program végén utazás vissza szállodába. – Szállás Guilinben; ellátás: reggeli, ebéd, vacsora.

9. nap: Guilin: kirándulás az Elefánt-hegyhez, amely a város egyik jelképe, majd a környék legfigyelemreméltóbb barlangjába, a Nádfuvola-barlangba. – Transzfer a pályaudvarra, majd utazás szuper expressz vonattal, egyszeri átszállással Hong Kong-ba. – Szállás Hong Kong-ban; ellátás: reggeli, ebéd.

10. nap: Hong Kong: egész napos szabadprogram fakultatív programlehetőségekkel: Golden Bauhina tér, a városjelképével, az egész évben virágzó bauhinia fa virágának szobrával. Utazás a 120 éve működő Peak Tram kábelvasúttal Viktória csúcsig, ahonnan a Sky teraszról csodálatos a 360 fokos panoráma Hong Kong-ra. Stanley Village, ami a sziget déli oldalán egy kis öbölben fekszik, s mára az egyik leghíresebb utcai piacnak, a Stanley marketnek ad helyet. Transzfer a repülőtérre 21:00-kor.– ellátás: reggeli.

11. nap: Indulás Hong Kongból 00:35-kor menetrendszerinti járattal, átszállással Dubaiban. Érkezés Budapestre 12:45-kor.

Utazás: menetrendszerinti repülővel, autóbuszokkal és szuper expressz vonatokkal

Szállás: 7 éjszaka 4*-os hotelben, 1 éjszaka 3*-os hotelben Hong Kongban, 2 fő/szoba elhelyezéssel

Étkezés: 8 reggeli, 6 ebéd, 5 vacsora

Ár: 370.000 Ft/fő, legalább 19 utas esetén, amely tartalmazza:
- a program szerinti belépődíjakat Hong Kong kivételével,
- angol nyelvű helyi idegenvezetőt a nevezetességekhez, (magyar nyelvű aszisztenciával)
- magyar nyelvű csoportvezetőt,
- légkondicionált autóbuszt tapasztalt sofőrökkel a repülőtéri és a pályaudvari transzferekhez, valamint a hotelek és a látványosságok között,
- a felsorolt étkezéseket tipikus kínai ebédekkel,
- másodosztályú vonatjegyet Peking - Shanghai, Shanghai - Guilin, Guilin - Guangzhou, és első osztályú vonatjegyet Guangzhou - Hong Kong között.

Az ár nem tartalmazza:

- repülőjegyeket,
- a programok és helyi közlekedés díját Hong Kong-ban
- személyes költéseket,
- borravalókat sofőröknek, idegenvezetőknek, hordároknak
- a vízum díjat
- kabinos felvonó díját a Kínai Nagy Falra,
- programban nem feltüntetett étkezéseket,
- italokat,
- utasbiztosítást

- kilépési illetéket kb. 90 jüan.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Fontos: Az utazáshoz útlevél és vízum szükséges!

Az útlevélnek a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 

Felszállási helyek:

Jelentkezem az utazásra!

Út megnevezése:
Felszállási hely:
Létszám:
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Első utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Második utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Harmadik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Negyedik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Ötödik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Fizetés módja:
  
Számlázási cím:
Egyéb kérés, kérdés: