Nyugat-India - Sri Lanka - Maldív-szigetek

Fedezze fel a brit korona ékkövét olaszos körülmények között, magyar nyelvű csoportvezetéssel az utazás teljes időtartama alatt!

 Nyugat-India – Sri Lanka – Maldív-szigetek

2020. január 31. – február 16.

Bombay, a hippis Goa,Costa hajó, korall szigetek…
… és egy életre szóló élmény az Indiai-óceánon

 

1. nap: 6,45-től találkozó a Makay utcai TESCO Decatlon felöli parkolójában, majd 7,00-kor indulás a budapesti repülőtérre. Eepülőnk  Budapestről 13.35-kor száll fel, majd 17.35-kor. érkezünk Isztambulba  Repülőutunkat 20.25-kor folytatjuk, utazás éjszaka Mumbaiba.

2. nap: Érkezés Mumbaiba, az egykori Bombayba 05.10-kor. Busszal transzfer India Kapujához, innen sétahajóval átmegyünk az Elefánt-szigetre, amelyen több ezer éves barlangok találhatók. Az ősi barlanghálózat számos szobrot, domborművet, művészeti alkotást rejt. Késő délután a Costa Victoria fedélzetére szállunk, elfoglaljuk a kabinunkat, majd vacsora a hajón. Hajónk éjszaka a kikötőben marad.

3. nap: A hajó egész nap a Mumbai kikötőjében áll. Ma folytatjuk programunkat Mumbai városában, megnézzük Mani Bhavan-t (Gandhi Múzeum), mely épület Gandhi rezidenciája volt, a walesi hercegi múzeumot, melyet ma "Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya" néven ismerünk, utána „India kapuja” következik, amely Mumbai város jelképe, utána ellátogatunk Dhobi Ghat-hoz, mely a világ legnagyobb kültéri mosodája, utána  Séta „Királynő nyakláncaként” is nevezett Marine Drive korzón, látogatás Crawford Market-re, ahol megtalálhatóak a jellegzetes indiai fűszerek, trópusi gyümölcsök, magvak. Kiváló hely olyanoknak, akik szeretnek alkudozni, vagy ki akarják azt próbálni. A piac után elhaladunk a „Csend tornya” mellett, láthatjuk Mumbai Legfelsőbb bíróságának épületét, majd a Mumbai Egyetem épületét. A Chhatrapati Shivaji állomás következik, melyet az UNESCO a Világörökség részeként tart számon. Ebéd után a Coloba Marketen lesz lehetőségünk egy kis vásárlásra, utána visszatérünk a kikötőbe. Hajónk 21:00-kor fut ki a kikötőből.

4. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

5. nap: Hajónk reggel 8-kor érkezik New Mangalore partjához. Javasolt fakultatív program: Reggeli után buszra szállunk és ellátogatunk Moodbidri és Karkala Gomateshwara templomokhoz. Folytatjuk utunkat, közben ebédelünk. Elérjük Udupi városát, a nagy szanszkrit filozófus, Madhvacharya szentélyét. A Krishna-templomban van egy kis szobor, mely Lord Krishna-t ábrázolja, Madhvacharya kívánságára. A templom másik vonzereje Kanakana Kindi. Három templom van Udupi-ban: Chandreshwara, Anantheshwara és Sri Krishna termploma. Hajónk este 18:00-kor indul tovább.
Ár: 20.000 Ft/fő

6. nap: Reggel 8:00-kor érkezünk Cochinba. Javasolt fakultatív program: Cochinból autóbusszal indulunk Alappuzhaba. Onnan egy csatornán  hajókázva figyelhetjük meg gyönyörű trópusi környezetben a csodálatos Keralai régió vidéki életét. A fedélzeten tipikus helyi ételt fognak felszolgálni ebédre. A hajónk Cochinból 18:00-kor indul tovább.
Ár: 28.000 Ft/fő

7. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol élvezhetjük a hajó szolgáltatásait.

8. nap: Érkezés 7:00-kor Maldív-szigetekre, Male-ba. A következő három napot strandolással, töltjük ebben a képeslapra illő, hófehér homokos és azúrkék-habos paradicsomban. Az Indiai-óceánon található, 26 atollból és 1192 szigetből álló szigetország számtalan fantasztikus programmal és felejthetetlen kirándulással várja a kikapcsolódni vágyókat. Javasolt fakultatív program: Áthajózunk ismét egy másik kis szigetre, Adaaran Select Hudhuranfushi-ra. Az ajánlat tartalmazza a transzfert, az ebédet és egy üdítőt.
Ár: 35.000 Ft/fő

9. nap: Szabad program. Pihenés, strandolás Maldív-szigeteken. Javasolt fakultatív program: Áthajózunk Adaaran Prestige Vadoo-ra. Az ajánlat tartalmaz egy üdvözlő italt, ebédet, üdítőt, ásványvizet, néhány alkoholos italt és koktélt, strand törölközőt.
Ár: 47.000 Ft/fő

10. nap: Szabad program. Pihenés, strandolás Maldív-szigeteken.  Javasolt fakultatív program: Áthajózunk egy kis szigetre, Embudu Village-ra. Az ajánlat tartalmazza a transzfer árát és az ebédet egy üveg vízzel. Hajónk 19:00-kor indul tovább.
Ár: 37.000 Ft/fő

11. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol élvezhetjük annak szolgáltatásait.

12. nap: Hajónk 07:00-kor érkezik meg Sri Lanka fővárosába, Colombo-ba. Javasolt fakultatív program: Autóbusszal Lush régió festői táján keresztül haladva lejutunk Akuressa teaültetvényére. Érkezéskor különleges üdvözlő füzérekkel köszöntenek minket, melyet a helyiségben termesztett aromás tealevélből készítenek.  A túra magában foglalja a tea történetét, és követi az egyedülálló utazást, amelyet a mezőtől a csészéig tart. Figyeljük meg a folyamatot a termesztéssel kezdődően, a kóstoláson át, a csomagolásig. A celyloni teát a világ egyik legjobb minőségű teájának tartják. A hajó 17:00-kor indul tovább.
Ár: 55 euro/fő

13. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol élvezhetjük annak szolgáltatásait.

14. nap: A hajó 08:30-kor érkezik a Mormugao kikötőjébebe. Javasolt fakultatív program: Utazás Ó-Goába, ahol megállunk a Bom-Jesus-bazilikánál, amely az UNESCO Világörökség része, ahol bent található Xavéri Szent Ferenc gazdagon kidolgozott síremléke. Mellette áll a Szent Katalin-katedrális, valamint a gyönyörűen festett Assisi Szent Ferenc-kolostor és templom is. Ebéd, majd utána a délutánt Bogmalo Beachen töltjük.17:00 órakor kihajózunk.
Ár: 18.000 Ft/fő

15. nap: Hajónk 08:00-kor köt ki Mumbaiban. Reggeli után kirándulás Karla és Bhaja barlangokhoz, melyek buddhista barlangok Pune kerületben, mintegy 90 km-re Mumbaitól. A barlangok 400 méter magasan fekszenek a Bhaja falu felett, egy az ókorban volt jelentős kereskedelmi útvonalon, amely az arab tengertől keletre a Deccan-fennsíkig terjed (Észak-India és Dél-India között). Ebéd után megnézzük a legimpozánsabb emlékművet, a nagy szentélyt –Chaityagriha- melynek nyitott, patkóíves bejárata van. India régészeti felmérései szerint a legkiemelkedőbb aspektusu barlang és az egyik legkorábbi típus. Az indiai mitológiából ismert, egyedülálló domborművekkel rendelkezik. Az éjszakát a hajón töltjük.

16. nap: Reggel csomagokkal elhagyjuk a hajót, majd kisbusszal transzfer újra Mumbai belvárosba. Délelőtt szabadprogram vásárlási lehetőséggel a Crawford Marketen, Bhuleshwar Marketen és a Colaba Causeway Marketen. Ebéd után ellátogatunk a Sanjay Gandhi Nemzeti Parkba, ami Ázsia leglátogatottabb parkja, benne oroszlánokkal és tigrisekkel, bazalt kőből faragott műemlékeket a Kanheri barlangban, ami szintén a park területén található.

17. nap: Kora hajnalban transzfer a repülőtérre, ahonnét 06.55-kor indul repülőnk Isztambulba, ahova 11,30-kor érkezünk. Hazautunkat 12,35-kor folytatjuk, majd érkezés Budapestre 12.40-kor.

 

Ár: 482.000 Ft/fő-től, 2 fő/belső kabin elhelyezés esetén.

Az ár változhat a magasabb kategóriájú elhelyezés estén és a hajón választható szolgáltatási csomagtól függően.

A hajótársaság ár változtatása esetén az ár változhat.

Magasabb kategóriájú kabin áráról, kérem érdeklődjön irodánknál.

Az ár tartalmazza:

- elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
- választott csomagban lévő szolgáltatásokat a hajón
- a kikötői illetékek
- teljes ellátás a fedélzeten (a beszállás napján vacsorával kezdve, a kiszállás napján reggelivel befejezve)
- a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használata
- részvétel a közös rendezvényeken és szórakoztató programokon
- csomaghordás ki-és beszálláskor
- magyar nyelvű asszisztencia
- 2. napi és a 16. napi transzfert Mumbaiban a repülőtér és a kikötő között, összekötve az aznapi programokkal és a hozzá tartozó belépőkkel és étkezésekkel
- a 3. napi és a 15. napi programot Mumbaiban a hozzá tartozó belépőkkel és étkezésekkel

A részvételi díj nem tartalmazza

- a repülőjegyet, (mely tartamaz 1 db 8 kg kézipoggyászt - 55x40x23 cm, 1 db 30 kg feladható poggyászt)
- az itthoni transzfereket a repülőterekre
- a kötelező borravalót, melynek ára kb.10 EUR/fő/éjszaka
- választott csomagban lévő szolgáltatásokon kívüli fizetős italfogyasztást a hajón
- parti fakultatív kirándulásokat Mumbai kivételével
- egyéb személyes kiadásokat pl.: Internet, SPA, wellness szolgáltatások, fodrász stb.
- orvosi ellátást
- biztosítást (irodánkban megköthető)
- vízumot (segítünk az intézésében)

Fontos: Az utazáshoz útlevél és vízum szükséges!

Útlevél: az útlevélnek a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Costa Victoria
Gyártási év: 1996 Felújítás éve: 2004
Utasok száma: 2.394
Személyzet: 790
Utasok/személyzet aránya: standard 3:1
               
Sebesség (csomó): 22 Max. kabin kapacitás: 4 Emeletek: 12
Kabinok száma a fedélzeten: 964 Belső kabinok: 255 Kabin ablakkal: 463
Kabin erkéllyel: 246 Hossz (m): 253 Szélesség (m): 32
Tömeg (tonna): 75.166 Bárok: 10 Éttermek: 3
Jacuzzik: 4 Medencék: 3 Fedett medence: 1
Külső medencék: 2 Lift: 10    
           
Színház: igen Spa: igen Esküvő a fedélzeten: nincs
Mosoda: igen Galéria: igen Kaszinó: igen
Mozi: nincs Üzletek: igen Könyvtár: igen
Diszkó: igen Játszószoba: igen Internet: igen
           
Jogging: igen Fittness: igen Kosárlabda pálya: igen
Teniszpálya: igen Minigolf: nincs Golf szimulátor: nincs
           
Club gyerekek részére: igen Cub tinik érszére: igen Gyerekprogram: igen
Gyerek programok: igen   Gyerek medence: igen      

 

Felszállási helyek:

Jelentkezem az utazásra!

Út megnevezése:
Felszállási hely:
Létszám:
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Lakcím adatok  
Helység:
Irányítószám
Utca, házszám:
  
Első utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Második utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Harmadik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Negyedik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
  
Ötödik utas neve:
Születési helye:
Születési ideje:
Személyi igazolvány vagy útlevél száma:
Lejárat:
Utasbiztosítás: Kérek!
Nem kérek!
Fizetés módja:
  
Számlázási cím:
Egyéb kérés, kérdés:


Jelentkezése csak az előleg beérkezésével, befizetésével kerül rögzítésre!

  Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!